qualitat i personalitat pròpia

CARN, EMBOTITS I ELABORATS CÀRNICS

L’obrador de Fussimanya és el centre neuràlgic des d’on surten tots els productes que han donat prestigi a la nostra marca. Per una banda, tenim els embotits elaborats de forma artesanal, i com marca la tradició, amb una aposta els darrers anys per a reduir al·lèrgens i conservants per així dotar a tots els nostres productes del màxim sabor i autenticitat.

Des de l’obrador es preparen els productes que llavors  venem a les botigues. En aquest sentit Fussimanya porta apostant per la proximitat des del seu naixement i creiem fermament amb els productors de la terra, contribuint així econòmicament, social i mediambientalment al nostre entorn.

el nostre obrador

COM FEM LES COSES A FUSSIMANYA

La fàbrica d’embotits neix de la necessitat d’oferir als nostres clients una qualitat i personalitat pròpia dels nostres productes amb la màxima seguretat.

La nostra finalitat és aconseguir uns productes de primeríssima qualitat per sobre de la quantitat i això ho aconseguim elaborant petites produccions i establint uns controls que ens permetin controlar totes les fases d’elaboració per garantir uns embotits artesans.

catàleg de productes

Fussimanya ha anat augmentant al llarg del temps el seu catàleg de productes per oferir també a clients intermitjos (clients que volen vendre els nostres productes al client final). Intentem innovar cada dia per estar al dia del que demana el mercat, tan a nivell de formats com de producte. Podeu veure’n el resultat en aquest catàleg, i per qualsevol qüestió contactin amb nosaltres per a més informació. Les 4 grans línies que treballem són:

· Embotits curats
· Embotits cuits
· Preparats càrnics
· Productes de l’especejament del porc

Per a més informació, contacta amb el nostre departament comercial:
comercial@fussimanya.cat