Avís legal

PROTECCIÓ DE DADES, COOKIES I CONDICIONS DE VENDA

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), FUSSIMANYA informa que és titular del lloc web www.fussimanya.cat i www.fussimanya.com. D’acord amb l’exigència de l’article 10 de l’esmentada Llei, FUSSIMANYA informa de les següents dades:

El titular d’aquest lloc web són les següents 4 empreses (en endavant FUSSIMANYA):

  • AGROALIMENTÀRIA DE SAVASSONA SL amb NIF B60601325 i domicili social a CTRA. PARADOR KM. 7 – 08519 TAVÈRNOLES.
  • RESTAURANT FUSSIMANYA SL amb NIF B64736432 i domicili social a CTRA. PARADOR KM. 7 – 08519 TAVÈRNOLES.
  • SAVASSONA RETAIL SL amb NIF B65721672 i domicili social a CTRA. PARADOR KM. 7 – 08519 TAVÈRNOLES.
  • SAVASSONA ALIMENTACIÓ amb NIF B67450569 i domicili social a CTRA. PARADOR KM. 7 – 08519 TAVÈRNOLES.

L’adreça de correu electrònic de contacte amb l’empresa és: info@fussimanya.cat.

USUARI I RÈGIM DE RESPONSABILITATS

La navegació, accés i ús pel lloc web de FUSSIMANYA confereix la condició d’usuari, per la que s’accepten, des de la navegació pel lloc web de FUSSIMANYA, totes les condicions d’ús aquí establertes sense perjudici de l’aplicació de la corresponent normativa d’obligat compliment legal segons el cas.

El lloc web de FUSSIMANYA proporciona gran diversitat d’informació, serveis i dades. L’usuari assumeix la seva responsabilitat en l’ús correcte del lloc web. Aquesta responsabilitat s’estendrà a:

  • La veracitat i licitud de les informacions aportades per l’usuari en els formularis facilitats per FUSSIMANYA per l’accés a determinats continguts o serveis oferts pel web.
  • L’ús de la informació, serveis i dades ofertes per FUSSIMANYA contràriament a allò disposat per les presents condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l’ordre públic, o que de qualsevol altre forma pugui suposar lesió dels drets de tercers o del mateix funcionament del lloc web.

POLÍTICA D’ENLLAÇOS I EXEMPCIONS DE RESPONSABILITAT

FUSSIMANYA no es fa responsable del contingut dels llocs web als quals l’usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts en el seu lloc web i declara que en cap cas procedirà a examinar o exercitar cap tipus de control sobre el contingut d’altres llocs de la xarxa. Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de llocs aliens a la seva propietat als quals es pugui accedir per mitjà dels enllaços.

FUSSIMANYA declara haver adoptat totes les mesures necessàries per evitar qualsevol dany als usuaris del seu lloc web, que poguessin derivar-se de la navegació pel seu lloc web. En conseqüència, FUSSIMANYA no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que per la navegació per Internet pogués patir l’usuari.

MODIFICACIONS

FUSSIMANYA es reserva el dret a realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense avís previ, en el contingut del seu lloc web. Tant pel que fa als continguts del lloc web, com en les condicions d’ús del mateix. Aquestes modificacions podran realitzar-se a través del seu lloc web per qualsevol forma admissible en dret i seran d’obligat compliment durant el temps en què es trobin publicades al web i fins que no siguin modificades vàlidament per altres posteriors.

PROTECCIÓ DE DADES

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de FUSSIMANYA (veure les dades de titularitat de les 3 empreses a la part superior d’aquesta pàgina), amb la finalitat de poder facilitar, agilitzar i complir els compromisos establerts entre ambdues parts. En compliment amb la normativa vigent, FUSSIMANYA informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

L’informem que tractarem les seves dades d’acord amb l’existència del seu consentiment i a la relació contractual que mantenim amb vostè.

FUSSIMANYA informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que FUSSIMANYA es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info@fussimanya.cat.

Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

FUSSIMANYA per si mateixa o com a cessionària, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts en la mateixa (a títol enunciatiu, imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d’ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.), titularitat de FUSSIMANYA. Seran, per tant, obres protegides com a propietat intel·lectual per l’ordenament jurídic espanyol, serà d’aplicació tant la normativa espanyola i comunitària en aquest camp, com els tractats internacionals relatius a la matèria i subscrits per Espanya.

Tots els drets reservats. En virtut del que disposa la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització de FUSSIMANYA.

L’usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de FUSSIMANYA. Podrà visualitzar els elements del portal i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los al disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, única i exclusivament, per al seu ús personal i privat. L’usuari haurà d’abstenir-se de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigués instal·lat a les pàgines de FUSSIMANYA.

ACCIONS LEGALS, LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

FUSSIMANYA es reserva, així mateix, la facultat de presentar les accions civils o penals que consideri oportunes per la utilització indeguda del seu lloc web i continguts, o per l’incompliment de les presents condicions.

La relació entre l’usuari i el prestador es regirà per la normativa vigent i d’aplicació en el territori espanyol. De sorgir qualsevol controvèrsia les parts podran sotmetre els seus conflictes a arbitratge o acudir a la jurisdicció ordinària complint amb les normes sobre jurisdicció i competència al respecte. FUSSIMANYA té el seu domicili a TAVÈRNOLES, Espanya.

CONDICIONS DE VENDA

Les comandes poden tardar fins a 24 hores laborables a processar-se i a arribar al transportista. Cal afegir-hi aquí el temps escollit en l’enviament (24-72h). En el cas de la recollida en una de les nostres botigues, aquesta es podrà fer efectiva a partir del dia següent sense cap cost addicional.

En el moment de l’enviament, FUSSIMANYA garantitza la qualitat i el bon estat dels seus productes.

DEVOLUCIÓ DE PRODUCTES

Al tractar-se de productes alimentaris, no es permetrà la devolució d’aquests si han arribat en bon estat. En el cas que hagin patit algun deteriorament durant el transport, caldrà posar-se en contacte amb FUSSIMANYA el mateix dia de la recepció del paquet per tramitar la incidència. Serà imprescindible acompanyar la comunicació amb fotos que verifiquin el mal estat del producte. En la majoria de casos es demanarà la devolució dels productes sense cap cost pel client.

COMUNICACIÓ AMB FUSSIMANYA: 93 812 06 47 | info@fussimanya.cat