saber fer i autenticitat

L’ART DE MENJAR BÉ

El restaurant Fussimanya va ser fundat al 1971 per Rossend Viladecàs i Dolors Pascual. Va ser tal l’èxit de la cuina de Fussimanya i del paratge natural que l’envoltava i l’envolta que ha permès a esposa i fills mantenir i millorar els valors, el saber fer i el bon tracte d’aquesta casa. 

Masia tradicional catalana dins de l’espai natural Guilleries-Savasona (Vall de Sau-Collsacabra). Amb un ambient familiar i pels negocis, ha sabut agrupat la fórmula gairebé impossible en els nostres dies: qualitat, quantitat i preu.

el restaurant

INFORMACIONS D’INTERÈS

#Reserves:
Les reserves de les taules només es registren per via telefònica.

#Horari especial per les restriccions degudes al COVID-19
De dilluns a dissabte, de 8:30h a 10:30h, i de 13:00h a 16.30h.
Diumenge tancat per festa setmanal

#Horari:
Dilluns, dimarts, dimecres i divendres: de 9.00 a 17.00 h.
Dissabte, diumenge i festius: de 8.00 a 17.00 h.
Dijous festa setmanal.

#Serveis:
Aparcament, aire condicionat, adaptat per minusvàlids, Parc infantil, botiga de venda d’embotits d’elaboració pròpia i productes artesans amb distintius SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions) i pagament amb targeta.

plats cuinats

DE LA CUINA DEL RESTAURANT A CASA

Us fem arribar el Restaurant a les nostres botigues amb els nostres PLATS CUINATS, totalment naturals i casolans. Com fets a casa, perquè no tinguis cap feina els dies que ho necessites!

Croquetes casolanes de varis tipus, canelons de carn, escalivada a la brasa, cremes de verdures, macarrons a la bolonyesa, arròs amb verdures, paella, fideuà, pilotilles amb sèpia, galta de porc al forn amb bolets, cap i tripa, … i més plats segons la temporada!

plats del restaurant fussimanya

CUINA TRADICIONAL CATALANA

Els plats de la nostra cuina estan subjectes a disposició i temporada.
Els preus són vàlids excepte error tipogràfic.

entrants

PER COMENÇAR

Amanida Fussimanya

Cargols guisats

carns

A LA BRASA, GUISADA O AL FORN

Xai a la brasa

Galta de porc a la brasa

Espatlla de xai al forn

peix

ELS NOSTRES CLÀSSICS

Calamars a la romana

Combinat de peix

postres

CASOLANES

Flam amb nata o al rom

Pa de pessic amb xocolata calenta o amb xocolata negra i mistela