saber fer i autenticitat
L’ART DE MENJAR BÉ
El restaurant Fussimanya va ser fundat al 1971 per Rossend Viladecàs i Dolors Pascual. Va ser tal l’èxit de la cuina de Fussimanya i del paratge natural que l’envoltava i l’envolta que ha permès a esposa i fills mantenir i millorar els valors, el saber fer i el bon tracte d’aquesta casa.
Masia tradicional catalana dins de l’espai natural Guilleries-Savasona (Vall de Sau-Collsacabra). Amb un ambient familiar i pels negocis, ha sabut agrupat la fórmula gairebé impossible en els nostres dies: qualitat, quantitat i preu.
el restaurant
INFORMACIONS D’INTERÈS
#Reserves:
Les reserves de les taules només es registren per via telefònica.
#Horari:
De dilluns a diumenge, de 8:30h a 17:00h.
#Serveis:
Aparcament, aire condicionat, adaptat per minusvàlids, Parc infantil, botiga de venda d’embotits d’elaboració pròpia i productes artesans amb distintius SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions) i pagament amb targeta.
plats cuinats
DE LA CUINA DEL RESTAURANT A CASA
Us fem arribar el Restaurant a les nostres botigues amb els nostres PLATS CUINATS, totalment naturals i casolans. Com fets a casa, perquè no tinguis cap feina els dies que ho necessites!
Croquetes casolanes de varis tipus, canelons de carn, escalivada a la brasa, cremes de verdures, macarrons a la bolonyesa, arròs amb verdures, paella, fideuà, pilotilles amb sèpia, galta de porc al forn amb bolets, cap i tripa, … i més plats segons la temporada!
plats del restaurant fussimanya
CUINA TRADICIONAL CATALANA
Els plats de la nostra cuina estan subjectes a disposició i temporada.
Els preus són vàlids excepte error tipogràfic.