tria fussimanya per anar de turisme rural

TAVÈRNOLES – ESPAI NATURAL DE LES GUILLERIES-SAVASSONA

En plena calma i tranquil·litat, envoltada de camps i bosc Mas Sabateres gaudeix d’un entorn gairebé immillorable. Les cingleres, el pantà de Sau i els boscos humits conformen un espai idoni per a la pràctica d’activitats de natura (esports d’aventura, hípica, nàutica, etc.) i alhora amaguen una gran diversitat de rutes per fer a peu o amb bicicleta.

Mas Sabaters, masia rural independent, reformada i ben equipada, t’ofereix gaudir uns dies de tranquil·litat enmig de la natura dins d´aquest paratge de la Vall de Sau Collsacabra on podran gaudir de magnífiques excursions, bona gastronomia i d´excel·lents embotits artesans.

mas sabaters

MASIA RURAL INDEPENDENT

#Ubicació:Dins l’espai natural Guilleries-Savassona (Vall de Sau-Collsacabra). Masia rural independent amb distintiu SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions)
#Capacitat:
10-11 persones (5 habitacions)
#Reserves:
93 812 06 47 · turismerural@fussimanya.cat
#Serveis: Calefacció, llar de foc, 3WC, jardí-prat, barbacoa, rentadora, televisió, wifi, taula de ping pong, venda d’embotits d’elaboració pròpia i productes artesans amb distintius SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions) a la botiga del Restaurant Fussimanya, pagament amb targeta. No s’accepten animals de companyia. La casa disposa de servei de roba de llit i tovalloles. Possibilitat de servei de càtering per a celebracions.
#Llocs propers d’interès turístic: Monestir de Sant Pere de Casserres, Pantà de Sau, Parador de turisme de Vic, Ermita de Sant Pere de Savassona, Església de Sant Pere de Savassona, Església de Sant Esteve de Tavèrnoles
#Número de llicència: PCC-000151

reserves

CONTACTEU I US CONTESTAREM

PROTECCIÓ DE DADES:

Les vostres dades personals són tractades de manera confidencial amb la finalitat de gestionar la vostra relació amb FUSSIMANYA, que compleix amb totes les garanties legals per a la protecció de dades.

El període de conservació de les vostres dades serà el necessari per al manteniment de la relació comercial.

En qualsevol moment podreu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació,  oposició, oblit, limitació de tractament, portabilitat de dades i a no ser objecte de decisions automatitzades recollits al RGPD (UE) 2016/679, dirigint-vos a: FUSSIMANYA – CTRA. PARADOR KM 7 – 08519 TAVÈRNOLES o mitjançant correu electrònic a info@fussimanya.cat

què puc fer a la zona?

IDEES PER FER EN FAMÍLIA O AMB ELS AMICS