El restaurant

L’ART DE MENJAR BÉ

Saber fer i autenticitat

#Reserves:
Les reserves de les taules només es registren per via telefònica.

#Dies de festa setmanal:
Dilluns al vespre, dimarts al vespre, dimecres al vespre i tot el dijous.

#Serveis:
Aparcament, aire condicionat, adaptat per minusvàlids, Parc infantil, botiga de venda d’embotits d’elaboració pròpia i productes artesans amb distintius SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions) i pagament amb targeta.

#Ubicació:
Dins l’espai natural Guilleries-Savasona (Vall de Sau-Collsacabra).

#Descripció:
Masia tradicional catalana

#Ambient:
Familiar i de negocis

   

IMPORTANT: Donat que treballem amb productes de temporada és possible que a vegades hi hagi canvis en algun plat.

Alguns del plats de la nostra cuina

ENTRANTS

 Amanida Fussimanya

Amanida Fussimanya

 Cargols guisats

Cargols guisats

Carns

A LA BRASA, AL FORN I AMB SALSA

 Xai a la brasa

Xai a la brasa

 Galta de porc a la brasa

Galta de porc a la brasa

 Espatlla de xai al forn

Espatlla de xai al forn

Carns

GUISATS

 Ànec amb peres

Ànec amb peres

Peix

BO I FRESC!

 Calamars a la romana

Calamars a la romana

 Combinat de peix

Combinat de peix

Postres

PER LLEPAR-SE ELS DITS!

 Flam amb nata o al rom

Flam amb nata o al rom

 Pa de pessic amb xocolata calenta o amb xocolata negra i mistela

Pa de pessic amb xocolata calenta o amb xocolata negra i mistela

NOTA IMPORTANT: plats subjecte a disposició i temporada.Preus vàlids excepte error tipogràfic.