El restaurant
L’ART DE MENJAR BÉ
Saber fer i autenticitat
#Reserves:
Les reserves de les taules només es registren per via telefònica.
#TANCAT fins el 7 de febrer
(degut a les restriccions de l’estat d’alarma actual).
#Horari:
Dilluns, dimarts, dimecres i divendres: de 9.00 a 17.00 h.
Dissabte, diumenge i festius: de 8.00 a 17.00 h.
Dijous festa setmanal.
#Serveis:
Aparcament, aire condicionat, adaptat per minusvàlids, Parc infantil, botiga de venda d’embotits d’elaboració pròpia i productes artesans amb distintius SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions) i pagament amb targeta.
#Ubicació:
Dins l’espai natural Guilleries-Savasona (Vall de Sau-Collsacabra).
#Descripció:
Masia tradicional catalana
#Ambient:
Familiar i de negocis
Alguns del plats de la nostra cuina
ENTRANTS

Cargols guisats
Patates i pebrots del piquillo farcits de brandada de bacallà
Brandada de bacallà
Paella Fussimanya
Fideuà Fussimanya
Canelons
Sopa
Gírgoles a la brasa
Espàrrecs a la brasa amb salsa d’ametlla
Cargols guisats
Favetes saltejades amb pernil d’aglà
Graellada de verdures a la brasa
Musclos al vapor
Carns
A LA BRASA, AL FORN I AMB SALSA

Xai a la brasa
Graella de carn
Conill / Xurrasco / Xai / Botifarra / Pollastre
Xai a la brasa
Braons de xai
Botifarra
Filet de vedella
Entrecot de vedella
Bistec de vedella
Tira de vedella “xurrasco”

Galta de porc a la brasa
Llom
Peus de porc a la brasa
Conill a la brasa
Conillet a la brasa
Pollastre de pagès
Cabrit a la brasa
Espatlla de cabrit a la brasa
Galta de porc a la brasa
Espatlla de cabrit rostida al forn

Espatlla de xai al forn
Cuixa de cabrit rostida al forn
Galtes de porc rostides al forn
Peus de porc gratinats al forn
Espatlla de xai al forn
Braons de xai al forn
Entrecot de vedella
Al pebre verd / Roquefort / Vi ranci / Ceps
Filet de vedella
Al pebre verd / Roquefort / Vi ranci / Ceps
Bistec de vedella
Al pebre verd / Roquefort / Vi ranci / Ceps
Carns
GUISATS

Ànec amb peres
Vedella amb bolets
Ànec amb peres
Botifarra amb mongetes
Cabrit saltejat
Cabrit arrebossat
Peus de porc amb cargols
Peix
BO I FRESC!
Calamars a la romana
Xipirona a la planxa
Sèpia a la planxa
Combinat de peix
Llenguado / Xipirons / Musclos / Llagostins / Calamars a la romana / Escamarlans
Parrillada de peix
Llenguado / Xipirons / Musclos / Llagostins / Calamars a la romana / Escamarlans / Rap / Sèpia
Llagostins saltejats
Postres
PER LLEPAR-SE ELS DITS!

Flam amb nata o al rom
Crema Catalana
Crema catalana amb xocolata
Flam de la casa
Flam amb nata o al rom
Pinya natural amb crema cremada
Lioneses casolanes amb nata i xocolata
Fresons amb nata , moscatell, suc de taronja o xocolata
Pastís de poma amb gelat de vainilla

Pa de pessic amb xocolata calenta o amb xocolata negra i mistela
Pastís de pasta de full amb nata, maduixes i xocolata calenta
Pa de pessic amb xocolata calenta o amb xocolata negra i mistela
Pastís de formatge amb melmelada de gerds
Coulant amb nata o vainilla
Tiramisú
Tocinet casolà
Trufes amb nata
Trufes gelades
NOTA IMPORTANT: plats subjecte a disposició i temporada.Preus vàlids excepte error tipogràfic.