93 812 06 47

|

info@fussimanya.cat

  • Inici
  • Fussimanya
    • Les Botigues
    • L'obrador
    • El restaurant
    • Mas Sabaters
    • Les Botigues
    • L'obrador
    • El restaurant
    • Mas Sabaters
  • Carnisseria
    • Porc
    • Pollastre
    • Vedella
  • Embotits
    • Curats
    • Cuits
    • Patés i foies
    • Formatges
  • Rebost
    • Làctics
    • Begudes
    • Dolços
  • Plats cuinats
    • Carns
    • Croquetes
    • Llegums
    • Verdures
    • Pastes i arrossos
    • Patates d'Olot
    • Truites
  • Receptes
  • Contacte

Cuina tradicional catalana

El nostre restaurant a Tavèrnoles


A casa nostra…

Productes d’elaboració artesanal amb tradició i qualitat!


Encarregs a mida

A les nostres botigues et preparem safates i tot el que necessitis! 


Cuina tradicional catalana

El nostre restaurant a Tavèrnoles


A casa nostra…

Productes d’elaboració artesanal amb tradició i qualitat!


- GRUP FUSSIMANYA -

L’art de menjar bé, des de 1971.

Fussimanya va començar la seva història l’any 1971 amb l’obertura del Restaurant Fussimanya a Tavèrnoles. 

El passat 2021 vam fer 50 anys, la qual cosa ens fa estar molt contents i satisfets de la feina feta.         
L’elaboració d’embotits artesans va ser el següent pas, que va portar a fer un obrador just al costat del restaurant. 

I a partir d'aquí, i gràcies a la bona acollida sempre dels nostres clients, hem anat fent créixer una xarxa de petites carnisseries i xarcuteries pròpies.         

 

Coneix-nos millor

CASA NOSTRA

A Osona, dins l'Espai Natural de Les Guilleries - Savassona

L’OBRADOR DE FUSSIMANYA

Qualitat i personalitat pròpia: Carn, embotits i elaborats càrnics

BENESTAR ANIMAL

Comptem amb la certificació i el convenciment de cuidar dia a dia del bestiar

EL SABER FER DE FUSSIMANYA

Amb experiència i passió elaborem tots els nostres embotits, els nostres productes més reconeguts

Els nostres productes

Botifarra crua
3,59 €
Preparat de carn de porc
2,23 €
Fuet
4,33 €
Llonganissa extra a talls
5,28 €
Llonganissa extra
11,25 €
Bisbe blanc a talls
2,99 €
Tots els productes

Territori

Apostem pels productes de proximitat i per treballar conjuntament amb els productors que ens envolten

Benestar animal

Treballem amb la certificació de Benestar Animal i comptem amb granges pròpies

Tradició

Tots els productes del nostre taulell són elaborats a l'obrador de Fussimanya

Qualitat

Ens avalen més de 50 anys de tracte directe amb el client

RESTAURANT
RESTAURANT

Cuina tradicional catalana

Fes la teva reserva!
SAFATES D’EMBOTIT
SAFATES D’EMBOTIT

T'ho posem molt fàcil!

Encarrega la teva
LES RECEPTES
LES RECEPTES

Pas a pas i de temporada!

Veure-les totes
LES BOTIGUES
LES BOTIGUES

Productes de proximitat

Troba la teva!

T'ho portem a casa

Comarca d'Osona

Rebràs la teva comanda els dimarts o divendres de 9 a 11 h i de 13 a 15 h

Resta del territori

Rebràs la teva comanda en un termini d’entre 48 i 72 hores

Sense import mínim

No hi ha comanda mínima, escull quant et vols gastar!

Pagament segur

Tots els pagaments fets a la nostra botiga online són pagaments segurs

Recull sense cues

Tens l'opció de recollir la compra a la teva botiga de confiança

Receptes Fussimanya
Propostes de temporada i que t'expliquem pas a pas com fer-les a casa
Rul de pollastre amb formatge de cabra i espàrrecs

Obrim els pits de pollastre com si volguéssim fer una escalopa d’una sola peça.  Seguidament, salpebrem el pollastre i el farcim…

Veure més →
Rissoto de galta de porc amb carbassa

En una paella amb una mica d’oli, marquem els trossos de galta salpebrats prèviament i reservem. Un cop marcades afegim…

Veure més →
Terrina de peus de porc

Tallem la terrina de peus de porc a la mida desitjada. Posem a escalfar una paella on amb un raig d’oli marcarem a foc mitjà la terrina…

Veure més →
Macarrons amb carn picada, formatge blau i calçots

Posem aigua abundant en una olla i la portem a ebullició. Llavors hi afegim sal i els macarrons…

Veure més →
Filet de porc amb salsa de ratafia

Traiem el filet de porc de la nevera 2h abans de començar a cuinar-lo. Comencem amb els bolets: netegem bé els…

Veure més →
Galtes de porc rostides amb ratafia

Netegem bé les galtes i les assequem amb un drap. Les salpebrem i les untem amb oli. Les posem en una safata per anar al forn que hem escalfat a 250ºC.

Veure més →
Conill arrebossat amb allioli de pera

La nit abans deixem el conill tallat petit en un bol amb els ous deixatats i la llet, així aconseguirem que quedi amb una textura molt melosa…

Veure més →
Steak tartar

El primer pas i molt important és netejar bé la carn, eliminant-ne qualsevol nervi o greix. Un cop neta, tallem a quadradets ben petits la carn…

Veure més →
Rul de pollastre amb formatge de cabra i espàrrecs

Obrim els pits de pollastre com si volguéssim fer una escalopa d’una sola peça.  Seguidament, salpebrem el pollastre i el farcim…

Veure més →
Rissoto de galta de porc amb carbassa

En una paella amb una mica d’oli, marquem els trossos de galta salpebrats prèviament i reservem. Un cop marcades afegim…

Veure més →
Terrina de peus de porc

Tallem la terrina de peus de porc a la mida desitjada. Posem a escalfar una paella on amb un raig d’oli marcarem a foc mitjà la terrina…

Veure més →
Macarrons amb carn picada, formatge blau i calçots

Posem aigua abundant en una olla i la portem a ebullició. Llavors hi afegim sal i els macarrons…

Veure més →
Filet de porc amb salsa de ratafia

Traiem el filet de porc de la nevera 2h abans de començar a cuinar-lo. Comencem amb els bolets: netegem bé els…

Veure més →
Galtes de porc rostides amb ratafia

Netegem bé les galtes i les assequem amb un drap. Les salpebrem i les untem amb oli. Les posem en una safata per anar al forn que hem escalfat a 250ºC.

Veure més →
Conill arrebossat amb allioli de pera

La nit abans deixem el conill tallat petit en un bol amb els ous deixatats i la llet, així aconseguirem que quedi amb una textura molt melosa…

Veure més →
Steak tartar

El primer pas i molt important és netejar bé la carn, eliminant-ne qualsevol nervi o greix. Un cop neta, tallem a quadradets ben petits la carn…

Veure més →

ATENCIÓ AL CLIENT

De dilluns a divendres,
de 9 a 14 h

93 812 06 47

EL TEU COMPTE

Informació personal Comandes

LA NOSTRA EMPRESA

Contacteu-nos

Política de privacitat

Avís Legal

Política de compres, devolucions i enviaments

Membres de l’associació

osonaterra.png
web-fussimanya-2-15.png

2025 - Desenvolupada per foodandmedia