L’art de menjar bé, des de 1971

A Fussimanya creiem que menjar bé combina un producte de qualitat amb uns aliments de temporada i del territori.

Per això en aquesta botiga hi trobaràs un recull de receptes pensades perquè les pugueu cuinar a casa i us recordin a la cuina del restaurant Fussimanya.

Receptes Fussimanya
Propostes de temporada i que t'expliquem pas a pas com fer-les a casa
Macarrons amb carn picada, formatge blau i calçots

Posem aigua abundant en una olla i la portem a ebullició. Llavors hi afegim sal i els macarrons…

Amanida de matança

Primer netegem l'escarola i escollim aquelles fulles més maques i blanques. L'escorrem bé perquè no hi quedi gens d'aigua. Després, tallem les fulles a...

Terrina de peus de porc

Tallem la terrina de peus de porc a la mida desitjada. Posem a escalfar una paella on amb un raig d’oli marcarem a foc mitjà la terrina…

Rissoto de galta de porc amb carbassa

En una paella amb una mica d’oli, marquem els trossos de galta salpebrats prèviament i reservem. Un cop marcades afegim…

Rul de pollastre amb formatge de cabra i espàrrecs

Obrim els pits de pollastre com si volguéssim fer una escalopa d’una sola peça.  Seguidament, salpebrem el pollastre i el farcim…

Steak tartar

El primer pas i molt important és netejar bé la carn, eliminant-ne qualsevol nervi o greix. Un cop neta, tallem a quadradets ben petits la carn…

Arròs de salsitxes i bolets

Primer de tot, posem els bolets a hidratar en un bol amb aigua abundant, i els hi deixem unes 12 hores. En una paella on courem l’arròs, marcarem les salsitxes…

Conill arrebossat amb allioli de pera

La nit abans deixem el conill tallat petit en un bol amb els ous deixatats i la llet, així aconseguirem que quedi amb una textura molt melosa…

Galtes de porc rostides amb ratafia

Netegem bé les galtes i les assequem amb un drap. Les salpebrem i les untem amb oli. Les posem en una safata per anar al forn que hem escalfat a 250ºC.

Filet de porc amb salsa de ratafia

Traiem el filet de porc de la nevera 2h abans de començar a cuinar-lo. Comencem amb els bolets: netegem bé els…

Costella de porc al vi ranci

Posem a escalfar el forn a 200º, i mentrestant salpebrem la costella i untem les varilles amb oli o llard…

Costella de porc amb cigrons

Marquem la costella, que ja hem comprat tallada, a foc alt, amb oli, sal i pebre…