Compres, devolucions i enviaments

compres, devolucions i enviaments

GRUP FUSSIMANYA

POLÍTICA DE COMPRES:

Els preus de tots els productes són sense IVA. L’IVA aplicable és d’un 10% i es veurà desglossat a la cistella de la compra i en el moment de realitzar el pagament.

Només s’accepta com a mode de pagament la targeta de crèdit o dèbit VISA / MASTERCARD.

La comanda es considerarà feta en el moment de rebre el pagament. A partir d’aquí el client la rebrà en un termini màxim de 72h, descomptant caps de setmana i festius.

Si hi hagués una ruptura d’stock en algun producte, Fussimanya es posarà en contacte amb el client per oferir-li un termini de lliurament, un canvi de producte o un retorn dels diners. En aquest últim cas, el retorn s’efectuarà a través de la mateixa targeta amb la qual s’ha realitzat el pagament i en un termini inferior a 24 h.

 

POLÍTICA DE DEVOLUCIONS:

Només s’acceptaran retorns de productes els quals hagin arribat malmesos i/o no tinguin la qualitat esperada. En aquest cas, el client ha de contactar amb Fussimanya al telèfon 93 812 06 47 per explicar el cas i remetre fotos de l’estat de la comanda, si és necessari, al coreu info@fussimanya.cat. Si s’accepta el retorn, un trasnportista vindrà a recollir els articles malmesos i Fussimanya es farà càrrec de les despeses. Així mateix, si s¡acorda, es substituiran els articles malmesos i es faran arribar altra vegada al client sense cap cost addicional.

Al tractar-se de producte fresc, si arriba en bon estat al clinet, no s’admetran devolcuions.

 

POLÍTICA D’ENVIAMENTS:
Totes les comandes es serviran mitjançant un servei de paqueteria el preu del qual va a càrrec del client (el preu es mostra a la cistells de la compra o quan es procedeix al pagament).

El plaça d’entrega és un màxim de 72h des del moment de rebre la comanda, descomptant caps de setmana i festius.

L’enviament es farà en trasnport fred si així ho requereix el producte.

El transportista farà un intent d’entrega i si no hi troba el client deixarà un paper amb instruccions de contacte per a poder efectura o una nova entrega o una recollida en un punt habilitat.