El col·lectiu de productors Osona Terra posa en marxa una botiga en línia

NOTÍCIA ORIGINAL: Nació Digital

Osona Terra, el col·lectiu de productors de la comarca, ha fet un pas endavant i ha posat en marxa una botiga en línia que permet fer la compra a mida i conjunta als 10 productors que en formen part. Segons els membres d’Osona Terra, “aquest projecte neix per la gent d’Osona, el Ripollès i el Vallès Oriental, però amb la vocació d’arribar a tot Catalunya”.

El grup ha fet aquesta aposta veient les necessitats i la tendència de la societat cap a la compra online, accentuada aquests darrers mesos per la pandèmia de la Covid-19. La botiga online de gestió pròpia compta amb el suport de l’empresa de distribució gastronòmica Salat Alimentació, qui serà l’encarregada de gestionar les comandes i fer-ne el repartiment.

El client pot comprar des de carn, embotits, formatges i iogurts, fins a ratafia, tòfona i gelats d’excel·lent qualitat i sense intermediaris. Els productors d’Osona que impulsen aquesta iniciativa són Carnisseria Codina, Carol Tòfones, Casa Oms, Fussimanya, Granja Comas, Mas el Garet, Molí de l’Alzina, Pollastre del Montseny, Ratafia Bosch i la Xixovic.

Aquest projecte neix també amb l’objectiu de consolidar l’associació com un referent entre els productors de la comarca, i fer d’aquesta plataforma un gran mercat de proximitat, obert a tots els productors i posant-se a la seva disposició.