Reserves

PETICIÓ DE RESERVA D’EL QUINTÀ

Si voleu venir a El Quintà, ompliu el següent formulari i us contestarem el més aviat possible.

AVIS LEGAL · POLÍTICA DE PRIVACITAT
 
PROTECCIÓ DE DADES:

Les vostres dades personals són tractades de manera confidencial amb la finalitat de gestionar la vostra relació amb FUSSIMANYA, que compleix amb totes les garanties legals per a la protecció de dades.

El període de conservació de les vostres dades serà el necessari per al manteniment de la relació comercial.

En qualsevol moment podreu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació,  oposició, oblit, limitació de tractament, portabilitat de dades i a no ser objecte de decisions automatitzades recollits al RGPD (UE) 2016/679, dirigint-vos a: FUSSIMANYA – CTRA. PARADOR KM 7 – 08519 TAVÈRNOLES o mitjançant correu electrònic a info@fussimanya.cat

#RESERVES EL QUINTÀ
93 812 21 88 · turismerural@fussimanya.cat

#Ubicació: Dins l’espai natural Guilleries-Savassona (Vall de Sau-Collsacabra). Masia rural independent amb distintiu SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions)
#Capacitat: 12 persones (5 habitacions)
#Reserves: 93 812 06 47 · turismerural@fussimanya.cat
#Preu cap de setmana: 340€/nit (Si voleu venir pel juliol o l’agost més de 6 nits truqueu-nos per pactar el preu: 93 812 0647).
#Serveis: Calefacció, llar de foc, 3WC, jardí-prat, barbacoa, rentadora, televisió, wifi, taula de ping pong, venda d’embotits d’elaboració pròpia i productes artesans amb distintius SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions) a la botiga del Restaurant Fussimanya, pagament amb targeta. No s’accepten animals de companyia. La casa disposa de servei de roba de llit i tovalloles. Possibilitat de servei de càtering per a celebracions.
#Llocs propers d’interès turístic: Monestir de Sant Pere de Casserres, Pantà de Sau, Parador de turisme de Vic, Ermita de Sant Pere de Savassona, Església de Sant Pere de Savassona, Església de Sant Esteve de Tavèrnoles
#Número de llicència: HUTCC-000415 DC03